Find krimier af Elly Griffiths i dansk boghandel på nettet

Der er ikke noget, der kan få en til at glemme alt om hverdagens små problemer, som en god bog. Regn og slud, blæsevejr og tunge skyer, som den danske vinter typisk byder på, kan få mange til at krybe sammen i sofaen med en spændende bog, gerne med nogle mord og en dygtig detektiv, som vi kan identificere os med. Vi forsvinder ind i disse bøgers verden, hvor vi gyser over mordene, føler og tænker med detektiven og lever os ind i de miljøer, der fremmanes af forfatteren.

Forfatternavnet Elly Griffiths dækker i virkeligheden over en halvt italiensk kvinde, Domenica de Rosa. Hun blev født i 1963 og var ikke mere end 11 år, da hun skrev sin første krimi. Hun har udgivet 4 bøger i eget navn, men er nok mest kendt under pseudonymet Elly Griffiths. Elly Griffiths skriver krimier med Ruth Galloway som den gennemgående hovedperson. Ofte er der arkæologiske indslag i denne serie, som efterhånden er oppe på ti bøger. Og der er masser af god læsning at hente her.

Afsæt i virkeligheden

Ofte ligger der et stort research-arbejde bag historierne i bøgerne af Elly Griffiths. Hun elsker at beskrive miljøerne, som hendes historier udspiller sig i, helt ned i den mindste detalje. Det gør, at bøgerne af Elly Griffiths virker meget troværdige, hvilket selvfølgelig gør læseoplevelsen endnu større. En krimi skal jo helst, på en eller anden måde, kunne relatere til virkeligheden. Ellers virker den ikke troværdig, og så er den jo heller ikke spændende. Men her formår Elly Griffiths altså at underbygge sine fortællinger med nagelfaste facts.

Køb hendes bøger hos Bog & Idé

Bog & Idé har i en årrække været en af danskernes foretrukne boghandler. Der ligger butikker i hele landet fra denne kæde, og med bog-ide.dk er der nu også mulighed for at besøge sin boghandler på nettet. Man kan altså sidde hjemme i sofaen og udvælge de næste bøger, man vil læse, og så bestille dem hjem. Der er masser af dejlig litteratur at vælge imellem i denne danske online boghandel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *